Visa verslo informacija Kauno miestui -
LT LT EN EN
Jums
PRADŽIA APIE MUS STRAIPSNIAI SPAUSTUVĖ KAUNE PARDAVIMŲ MOKYMAI INDUSTRY TOP LITHUANIA
PAIEŠKA
Įmonės pavadinimas:  
Paieškos žodis:
 
Detali paieška Detali paieška
 
Statyba straipsniai
Daugiau Daugiau   
AUTO GROŽIS POILSIS IR LAISVALAIKIS KITOS PASLAUGOS SVEIKATA STATYBA TECHNIKA INFO AGRO KAUNO NAUJIENOS DARBAS

Spausdinti Spausdinti

2019-ųjų metų baldų ir interjero tendencijos. Kas naujo?

   2019-04-09

Art-deco stiliaus proveržis.

Šis nenuspėjamas stilius užburia ryškiomis spalvomis, modernumu, subtilia prabanga. Tokios aplinkos baldai išsiskiria masyvumu, veidrodiniu ar lakuotu paviršiumi.

 

 

 

Grakšti apdaila.

Virtuvės baldų ypatybė – ploni stalviršiai bei fasadai, siaurėjanti jų apdaila. Šių akcentų dėka baldų priekinė dalis įgauna lengvesnę, elegantišką, grakštesnę išvaizdą. Jų paviršius išsiskiria blizgiu paviršiumi, kuris atspindi vaizdą ir tokiu būdu kuria išplėstą, erdvesnę aplinką.

 

Švelni spalva.

Blankiai rausvi, nude atspalviai derinami su neutraliais ar, atvirkščiai, itin ryškiais: tamsiai mėlyna, žalia, citrinos geltonumo. Madingi tarsi pudros sluoksniu padengti tonai, kurie užburia švelnumu, ramumu, nuteikia atpalaiduojančiai. Karameliniai atspalviai, puikiai derantys su baltais baldais ar apdaila, vizualiai šildo tradicinio stiliaus interjerą.

 

Amžinas natūralumas.

Laikai keičiasi, tačiau baldų gamyboje ir interjere vis dar madingos natūralios medžiagos. Jos visais laikais vertinamos dėl ilgaamžiškumo, ekologiškumo, interjerui suteikiančio savitumo. Vis dar gražiausi iš natūralios medienos gaminti virtuvės baldai. Drąsesni tampa įvairūs natūralių medžiagų deriniai: medis derinamas su kvarcito, marmuro elementais, keramika – su metalo ar betono detalėmis. Ypatingai dažnai ir neįprastose vietose panaudojamas metalas. Auksas, žalvaris, dažyta bronza ar kitokios blizgios medžiagos patraukliai žavi ne tik kaip atskiri dekoro ar meniniai elementai, bet ir kaip įvairių baldų detalės.

 

 

 

Charakteringa erdvė.

Niekuomet iš mados neišeis individualios gamybos baldai, kuriantys savitą namų istoriją, kuri neprilygsta jokiai kitai bei pabrėžia šeimininkų skonį, stilių. Virtuvės baldai suteiks patogumo, svetainės – unikalumo, kuris vers žavėtis svečius, drabužinės su individualiai pritaikytomis slankiosiomis sistemomis – tobulą tvarką ir sutaupytą erdvę. Visais amžiais išskirtinumo teikė antikvariniai, vintažiniai baldai ir interjero detalės, turintys savitą charakterį ir sielą; taigi ir šiemet madoje išlieka tai, kas patikrinta laiko.

 

 

 

UAB „SEDA BALDAI

Savanorių pr. 171, Kaunas

Tel. 8 607 95242

www.seda-baldai.lt

 



Į pradžią Į pradžią Į viršų Į viršų Atgal Atgal
Atnaujinta: 2024 03 05 
Kontaktai: tel. +370 670 316 00, faks. +370 670 316 00, Kaunas. El.paštas
©2005-2024. JUMSINFO. Visos teisės saugomos. Born in IdeaTurinio valdymo sistema OptimalSite